Bez ohledu na to, zda jste online nebo offline, můžete vyhledávat nejkrásnější kempy v Evropě pomocí map zemí nebo různých kritérií. Pokud cestujete do zahraničí a nemáte mobilní připojení k internetu, můžete si příslušnou mapu země stáhnout do režimu offline.

ECC Camping Guide EuropeBez ohledu na to, zda jste online nebo offline, můžete vyhledávat nejkrásnější kempy v Evropě pomocí map zemí nebo různých kritérií. Pokud cestujete do zahraničí a nemáte mobilní připojení k internetu, můžete si příslušnou mapu země stáhnout do režimu offline. Tím je zajištěno, že nevzniknou žádné další náklady na roaming.
Díky lokalizaci GPS můžete okamžitě zjistit, které kempy mohou být ve vaší oblasti a jak jsou vybaveny. S navigací smartphonu pak můžete pohodlně navigovat s aplikací na požadované místo.

Přečtěte si také:  LMC vytváří stellplatz pro obytné automobily ve vlastním výrobním areálu v Sassenbergu

– App lze použít offline bez připojení k internetu!
– Výběr kempů podle různých kritérií!
– Uložit zajímavé kempy s funkcí záložky!

Průvodce ECC Camping Guide Europe, vydaný v tištěné formě německým „Drei Brunnen Verlag“, existuje již 66 let – vyrábí a tiskne v Německu. Všechny stránky jsou každoročně revidovány a aktualizovány redakcí vydavatelství. Podrobně je prezentováno přibližně 5 500 kempů – od jednoduchých jedno- nebo dvouhvězdičkových míst až po luxusní 5-hvězdičkové kempy – jinými slovy místa pro každý vkus.

Cena: Bezplatné

Od vývojáře: Drei Brunnen Verlag GmbH Co KG
Jazyk: anglicky

Aplikace ke stažení na Google Play Aplikace ke stažení na App Store

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.