Calibox je značka a jméno kempinkových modulů pro Volkswagen California. O jejich design se postaral Markus Reinem z Esslingenu am Neckar. Všechny prvky jsou vyráběny ručně a pomocí CNC strojů. Markus Rein není pouze šikovný tesař, ukončené má také studium architektury, což se projevilo i na sofistikované estetice modulů. Cit pro estetiku podtrhuje i výběr materiálů, jako je bambus, překližky, vlněná plsť nebo hliník.

Základem je Calibox, který je umístěn v zavazadlovém prostoru a v případě potřeby je možné jej pomocí kolejnic vytáhnout mimo vozidlo. Jeho součástí je úložný prostor a matrace. K tomuto základu se dají kdykoliv přidat přídavné moduly. Například kempinkovou kuchyni, která je dispozici ve třech velikostech a může být použita jako vnitřní nebo vnější. Spolu s odnímatelnou zadní policí a komfortní matrací stojí modul 1695 eur.
Za 3995 eur je k dispozici základ s kuchyňskou linkou o rozměrech 116 x 74 cm, umyvadlem a indukčním vařičem 230 V. Verze s plynovým vařičem vyjde na 3695 eur. Chladící box Waeco Cool Freeze CFX-40 je k dispozici za 795 eur. V nabídce jsou i další přídavné boxy s úložným prostorem, se zásuvkami, resp. modul na vodu. (ampnet/gp)

Přečtěte si také:  Mercedes-Benz rozšiřuje nabídku malých dodávek o verze s dlouhým rozvorem a modul Marco Polo

Více info: www.calibox-shop.de

 

Foto: Auto-Medienportal.Net/Calibox

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!