Italská společnost Project 2000 vyvinula spouštěcí lůžko pro obytné automobily, určené k dodatečné montáži. Celý systém polohovatelného lůžka s plynule nastavitelnou výškou nese název „Smart Bed“. Komfort zajišťuje dřevěný rošt a elektrické ovládání. Během dne a v době, kdy se lůžko nepoužívá, je zvednuté pod stropem a nezabírá tak vzácný prostor v obytné části. V případě potřeby může být snadno přístupná postel spuštěna do požadované výšky a nabídnout dodatečné místo na spaní.

Project 2000 Smart Bed se skládá ze tří základních částí:

Smart Electric Bed. Základní rám s motorem je přizpůsobitelný pro postele se standardními rozměry do 2000 x 1600 mm. Každá jednotka obsahuje vodící lišty, hřídele, upevňovací desky a řemeny. Tento kit je dodáván s klikou, takže v případě nouze se použije ruční ovládání.
Smart Frame. Druhá sada obsahuje rám postele a základnu pro individuální nastavení rámu lůžka. K dispozici jsou čtyři hliníkové profily, sada standardních dřevěných lamel a držáky pro lamely. Tento kit díky hliníkovým profilum, které lze seříznout na požadované rozměry, umožňuje vytvořit a přizpůsobit tvar rámu podle prostorových podmínek v automobilu.
Smart Accessories. Sada inteligentního příslušenství obsahuje všechny potřebné konzoly pro upevnění rámu postele na zvedací systém.

Doba montáže všech komponentů zvedacího systému a součástí samotné konstrukci lůžka by měla činit 5 až 6 hodin. Kompletní instalace i s nastavením a přizpůsobením automobilu zabere přibližně 16 hodin. Vše však záleží na typu vozidla, tvaru a velikosti postele. I když je instalace jednoduchá, doporučuje se přenechání její montáže na odborníky.
Při jízdě je limit zatížení 60 kg, včetně lůžka, rámu, matrací a obložení. V klidové poloze maximální nosnost činí 250 kg.Project 2000 Smart Bed

Více informací: www.project-2000.it

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.