V našich končinách méně známá italská značka Etrusco patří již druhým rokem do skupiny Erwin Hymer Group. Obytné automobily, které vycházejí ze závodu v San Casciano poblíž Florencie, si otevřeli cestu a míří na trhy Dánska a Švédska. Etrusco v současné době spolupracuje s více než 70 obchodními partnery v Itálii, Francii, Španělsku, Německu a Belgii.
Společnost má ve svém modelovém programu sedm polointegrovaných a dva integrované automobily. „Jsme velmi potěšeni pozitivním vývojem firmy Etrusco a jsme přesvědčeni, že naše obytné automobily budou dobře přijaty i zemích severní Evropy.“, říká ředitel značky Christian Striebel.

Info: www.etrusco.com

Foto: Etrusco

Etrusco

Obytná auta Etrusco znamenají středomořský životní styl a moderní design. Italská značka z Toskánska inspiruje zákazníky svým rozsáhlým produktovým portfoliem od roku 2016. Vozidla Etrusco využívají odborné znalosti skupiny Erwin Hymer Group a uzavírají její segment obytných automobilů základní úrovně, přičemž nabízejí vynikající poměr cena a výkon. Zároveň jsou charakteristické kvalitními materiály a stylovým designem interiéru a exteriéru. Vozidla Etrusco se vyrábějí v San Casciano nedaleko Florencie.

Domovská stránka výrobce: etrusco.com

Další informace jsou k dispozici na naší stránce: Etrusco

Inzerce – prodej, pronájem, koupě vozidel Etrusco

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.