Volkswagen užitkové vozy slaví 30. výročí své kempingové ikony California speciální edicí California 30 Years. Počet vyrobených vozidel bude omezen na 999 kusů. Praktický van (TDI 75 kW / 102 k) pro každodenní využití, sportovní aktivity, výlety a dovolené je od 2. srpna k dispozici za cenu 57.322 Eur. Podle výrobce to odpovídá ve srovnání s podobně vybaveným modelem 20 procentnímu cenovému zvýhodnění. VW California 30 Years bude představen na Caravan Salonu v Düsseldorfu (25.8.-2.9.2018).

VW California 30 Years

Exkluzivní exteriér a interiér

Californie 30 Years má zvedací střechu v kontrastních barvách „Reflex Silver Metallic“ nebo „Indium Gray Metallic“. Ve stejné barvě jsou nalakované i zpětná zrcátka, B-sloupky jsou v lesklé černé. Kromě přídavných doplňků California Coast je limitovaná edice vybavena 17 palcovými koly z lehké slitiny.
Interiér je individualizovaný novým dekorem „Bright Wood“ pro kuchyňku a skříňky. Standardem je koncepce „Camper“ s LED osvětlením ve stropě, v zavazadlovém prostoru a v kuchyňských skříňkách. V zadní části je připojení pro venkovní sprchu. Kempování na jaře a na podzim zpříjemňuje standardní přídavné topení. To může být aktivováno paralelně ovládacím prvkem (s časovačem) ve stropě nebo dálkovým ovladačem. K dispozici je případné dvojité zasklení prostoru cestujících.

Přečtěte si také:  Glénan Concept Cars zaujme modernizovanými minivany a novým modelem HorizonVan UP

VW California 30 Years

Volitelné balíčky

California 30 Years může dále přizpůsobena prostřednictvím dvou volitelných balíčků „Drive Assist“ a „Tour“. Balík „Tour“ obsahuje pohodlnou podložku pro komfortní spánek, magnetickou svítilnu a odnímatelné tažné zařízení. Balík „Drive Assist“ zahrnuje LED světlomety s ostřikovačem, zadní LED světla, parkovacího Park-Pilota s optickým a akustickým pomocníkem, asistenční systém „Side Assist“, tempomat, elektricky nastavitelná, vyhřívaná a sklápěcí vnější zrcátka a balík „Licht & Sicht“ s dešťovým senzorem, automatickým stmíváním vnitřního zrcadla, automatickým osvětlením a různými světelnými funkcemi.

VW California 30 Years

 

Foto: VW

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.