Milujete atmosféru bydlení v přírodě a rádi zůstáváte v centru dění? Ve francouzském lyžařském středisku La Plagne, který se nachází v departmentu Savoie to není nemožné. Otevřela se tu totiž neobvyklá možnost ubytování. Ojedinělý zážitek poskytuje sněžná rolba předělaná na hotelový pokoj.

I když se sněžné rolby běžně používají k udržování sněhu a sjezdovek v perfektním stavu, přece jen jedna rolba nad ostatními vyniká. Upravená je totiž na luxusní apartmán, velkoryse vybavený pro pobyt včetně panoramatických oken, vířivky s výhledem na hory, domácím kinem a WI-FI připojením.

Hotel trochu jinak: Noc v sněžné rolbě
Nabídka se nazývá „Over the Moon“. Hosté jsou večer vyzvednutí řidičem v místě setkání v letovisku Plagne Bellecôte a dopraveni na Val d’Arpette do výšky 2400 metrů. Ubytování vysoko nad údolím poskytuje nádherný výhled na Mont Blanc. Pro ještě větší požitek, je pojízdný apartmán kromě manželské postele vybaven programovatelnými LED diodami, kávovarem, přístrojem na čaj a minibarem. Vedle postele je dobře vychlazená láhev sektu, v samostatné koupelně zas láká teplá vana. Zvláštním překvapením je Love Box. Jeho obsah je záměrně tajen a hosté se musí s ním seznámit sami. Organizátor ale vysvětluje: „Co se děje ve výšce nad 2000 metrů, zůstává ve 2000 metrech.“. Vše je přizpůsobeno tomu, aby zamilované páry mohly společně sdílet intimní večer pod zimní hvězdnou oblohou. Ráno dvojici opět vyzvedne řidič a může začít nový den na lyžařských svazích střediska.
Nabídka získala ocenění Tourism Innovation Award 2018. Pobyt na jednu noc vyjde na 20 €, včetně ubytování dvou osob, dopravy a snídaně.

Info: www.la-plagne.com

 

Foto: la-plagne.com

 

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.