Značka Dreamer nabízí již od svého založení obytné dodávky s velkou škálou různého vnitřního uspořádání. Tím chce dosáhnout, aby bylo možné najít optimální model pro každé její využití v závislosti na preferované volbě cestovatele. V kolekci 2020 společnost Dreamer upevňuje svou pověst specialisty na přestavbu dodávek tím, že opět nabízí zcela nové rozložení, které je na trhu jedinečné. Camper Five představuje ideální nabídku pro čtyř nebo pěti-členné rodiny.

Největší novinkou modelové řady Dreamer Fun je určitě Camper Five. Zcela nový model s délkou 6,36 m, jedinečný na trhu, nabízí uspořádání s pěti schválenými sedadly pro sezení i spaní. Ideální pro rodiny s dětmi. V zadní části, která je určena pro děti, má totiž tři lůžka. Dvě samostatná lůžka tvořeny palandou (185 x 117,5 + 175 x 70 cm) je možné doplnit lůžkem, které vznikne jednoduchou úpravou dětské jídelny.

Dreamer Camper Five

Pokud jde o rodiče, ti najdou své místo na spaní v přední části kabiny. Díky podvozku H3 a jeho výši, bylo možné umístit pod stropem vozidla dvojlůžko (190 x 130 cm), které se pomocí mechanismu dá spustit do noční, odpočinkové polohy. Modularitou Camper Five překvapuje. Dalším příjemným překvapením, a to se týká celé kolekce 2020, je nová propracovaná koupelna s posuvnými dveřmi, vybavená bílým obdélníkovým umyvadlem, úložnými výklenky, LED osvětlením, sprchovým závěsem a koupelnovým zrcadlem. Vozidlo je vybaveno 95 litrovou nádrží na čistou a 100 litrovou nádrží na odpadní vodu.

Kuchyňská část nezasahuje do posuvných dveří, jak je v této třídě automobilů zvykem zvykem, ale je posunuta více dozadu. Kuchyňský blok obsahuje nerezové umyvadlo a plynový sporák s dvěma hořáky. K dispozici jsou dvě 13 kg plynové láhve. Pracovní prostor je možné ještě rozšířit o sklopnou desku. Třešničkou je velká 135 litrová AES chladnička.

Dreamer Camper Five

Pocit prostoru navádí světlý interiér: skříňky v dekoru světlého dřeva, jemná a teplá barva PET (tkanina potažená polyamidem) obkladů a světlé čalounění. V kontrastu je nový tmavý laminátový povrch kuchyňské pracovní desky a desky stolů v zadní a přední části. Nepřímé osvětlení ještě posiluje pocit tepla.

Základ francouzskému kempinkových vozidlu Dreamer Camper Five poskytl nový Fiat Ducato Heavy s výškou 2,88 m a šířkou 2,05 m (bez zrcátek).

Přečtěte si také:  Obytná dodávka Innova Roadtrip 595 L s neobvyklým uspořádáním inspirovaným luxusní jachtou

Výrobce:  Dreamer

Modelová řada:  Fun

Model:  Camper Five

Rozměry (d x š x v): 6,36m x 2,05m x 2,88m

Max. přípustná hmotnost / Pohotovostní hmotnost: 3500 / 3064 kg

Více info: www.dreamer-van.fr

Foto: Dreamer

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.