Bimobil, automobily a nástavby stvořené pro dobrodružství v těžkém terénu

0

Firma Bimobil je známá svými kvalitními produkty, které přináší pro své spokojené zákazníky již od roku 1977. V současnosti opouští brány závodu zhruba 100 obytných automobilů a obytných nástaveb ročně. Jejich podíl je přitom více než vyrovnaný. Populární nástavby na pick-upy jsou určeny pro různé značky automobilů, počínaje Nissanem přes Ford až po VW. Obytné kabiny montované na podvozky využívají převážně automobily Mercedes-Benz a Iveco, výjimkou nejsou ani velké automobily. Kromě toho ve výrobním programu má společnost ještě servisní a laboratorní vozidla, jakož i přepravní kontejnery.

Kabiny od Bimobilu jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, jsou extrémně stabilní a přitom lehké. Podlaha kabiny se skládá ze sendvičového kompozitního panelu o tloušťce 60 až 70 mm s nerozbitným jádrem z tvrzené pěny, ve které je integrován hliníkový rám. Střecha a stěny jsou zhotoveny ze sendvičových panelů o tloušťce 45 mm. Ty mají vnější hliníkovou vrstvu, izolační tvrdé pěnové jádro a vodotěsnou překližky s interiérovým dekorativním nátěrem. Sendvičové panely nevyžadují žádné vzpěry, čímž tepelné mosty nevykazují žádné ztráty. Boční stěny a střešní deska se vzájemně překrývají přes speciální profil. Tento rohový kloub a unikátní konstrukce podlahy činí kabinu extrémně stabilní.

Přečtěte si také:  Terracamper mění přestavbou Tecrawl Mercedes-Benz třídy G na obytný terénní automobil

Přesvědčit se o mimořádně pevné konstrukci a skvělých jízdních vlastností automobilů Bimobil bylo možné v lomu na akci Open Day 2017.

zdroj: youtube.com

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!