ADAC ve své aplikaci pro kempování a karavanové stání 2018 (ADAC Camping / Stellplatz 2018) nabízí informace o více než 8700 kempech a 7300 parkovacích místech v Evropě. Poprvé se v aplikaci aktuálně zobrazí téměř 1000 míst v 360 stupňovém zobrazení.

ADAC Camping / StellplatzAplikace má rozšířenou funkci vyhledávání podle individuálních kritérii. Chtěli byste kemp obzvláště vhodný pro děti? Pes by měl být povolen nebo možná zakázán? Je možné využití WI-FI? Potrpíte si na velmi dobrých sanitárních zařízeních nebo hledáte pouze špičkové místa? Univerzální vyhledávání aplikace takovou filtraci, díky níž okamžitě najdete cíl a místa v požadované části Evropy, umožňuje. Kromě hodnocení ADACu obsahuje aplikace pět hvězdičkový klasifikační systém hodnocení pro různé kategorie.
Velkým pomocníkem je funkce „oblíbené“ včetně poznámek, podpora Google Disc pro přenos dat a synchronizaci zařízení a přímý přístup k nainstalovaným navigačním aplikacím. Všechny informace a funkce jsou k dispozici offline. Připojení k internetu je třeba pouze na zobrazení mapy a 360 ° zobrazení. Díky integrované ADAC CampingCard 2018 můžete navíc využívat množství slev.

Přečtěte si také:  LMC vytváří stellplatz pro obytné automobily ve vlastním výrobním areálu v Sassenbergu

 

Aplikace ADAC Camping / Stellplatz 2018 pro iPad, iPhone a zařízení s Androidem je do 15.4. k dispozici za zaváděcí cenu 4,99 € / 149,99 Kč. Po tomto termínu již platí plná cena 8,99 €.

Od vývojáře: ADAC Verlag GmbH & Co. KG

Jazyk: německy

Aplikace ke stažení na App Store Aplikace ke stažení na Google Play

 

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!