Před začátkem nového modelového roku přichází Hobby, na oslavu toho končícího, s limitovanou edicí obytné dodávky, campingbusu Vantana. Speciální edice kompaktního a sportovně vypadajícího automobilu bude vyrobena pouze v omezeném počtu 111 ks. Pro zájemce má výrobce připraveny tři půdorysy, jejichž plná výbava ve standardu přinese cenové zvýhodnění téměř 9000 Eur.

Výbava

Vantana Limited Edition 2018 je dodávána standardně s výbavou, která zpříjemňuje nejen atmosféru, ale také funkčnost automobilu a normálně se montuje jako příplatková. Standardní výbava se tak rozšířila například o navigační systém se zpětnou kamerou a databází karavanního stání, Hobby Batteriemanagement se senzorem baterie, exkluzivní Slim-Line chladničku o objemu 90 litrů, CI-BUS ovládací jednotku s TFT panelem, vysoce účinnou izolaci a mnoho dalších. Základ Fiat Ducato s maximální přípustnou hmotností 3,5 tuny pohání 2,3 l motor Euro6 s výkonem 130 koňských sil. Řidiči při jízdě pomáhají asistenční systémy ESP s ASR, Hillhilder a Traction +.

Přečtěte si také:  Nová Laika Ecovip 645 s multifunkčním zadním prostorem

Hobby Vantana Limited Edition 2018

Tři varianty Vantany

Limitovaná edice je k dispozici ve třech verzích, jako K60 FT, K60 FS a K65 FT. Všechny jsou opatřeny příčným lůžkem v zadní části a stejnou skupinou sezení s otočnými sedadly řidiče a spolujezdce v přední části. Kuchyňka je umístěna na straně spolujezdce za posuvnými dveřmi.

Model K60 FT je dlouhý 5,99 metrů, široký 2,05 a vysoký 2,64 metru. Nabízí zadní postel o rozměrech 1,85 x 1,39 m a koupelnovou část s toaletou s možností sprchy. Speciální model je k dispozici na německém trhu již za 46.555 Eur, zvýhodnění představuje 8.741 €.
Model K60 Fs nabízí stejné vnější rozměry, odlišuje se širším lůžkem s rozměry 1,85 x 1,56 m a kompaktní koupelnou. Ta je menší a toaleta je v případě jejího nepoužívání zasunutá pod postelí. Tento model stojí 46.955 Eur, čímž se ušetří 8.891 €.
Nejdelší model K65 FT je dlouhý 6,36 metru. Koupelnu má shodnou s modelem K60 FT. Lůžko má širší a díky délce má i větší kuchyňskou část. Při ceně 47.995 Eur představuje úspora pořizovací ceny 8.431 €.

Všechny modely mají na výběr nábytek v kombinacích dekoru Ashai Esche / Magnolia Metallic nebo Bronze / Stone Grey Metallic. Vnější lakování Vantany je v barvě bílé, černé šedé nebo stříbrné.

Přečtěte si také:  Kempingový van Sunlight Cliff na bázi Peugeotu Boxer

Ať už si vyberete kterýkoliv model, dostanete automobil s vynikajícím poměrem cena / kvalita. V současné době je to v podstatě nejžhavější nabídka ve světě obytných dodávek. Ale musite být rychlý, jak již bylo zmíněno, vyrobeno jich bude pouze 111 kusů.

Info: hobby-caravan.de

Foto: Hobby

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!