S novým modelem Ixeo T uzavírá společnost Bürstner svůj produktový segment polointegrovaných obytných automobilů. Série s elegantním a sportovně laděným exteriérem vyniká i díky komfortnímu a atraktivnímu interiéru, který vytváří velkolepý pocit vnitřního prostoru.

Ixeo T pro sezónu 2019 vstupuje do segmentů částečně integrovaných automobilů vyšší střední třídy. Zvenčí se vyznačuje unikátním, vysoce kvalitním spojením střechy a bočních stěn. Standardní rámové okna, široké a pohodlné vstupní XL dveře a třetí brzdové světlo s integrovaným logem Bürstner, zvýrazňují sportovní dojem. Ixeo T se také může pochlubit další výhodou. Zvětšením rozměrů garážových dveří se docílila dobrá ergonomie při nakládání a vykládání.
Bürstner Ixeo T

Světlo v hlavní roli

Konstruktéři již při návrhu celkové koncepce série šli za cílem, aby se cestující hned od začátku cítili jako doma. Velké střešní panoramatické okno uvolňuje přístup pro dostatek světla v automobilu. Volitelné spouštěcí lůžko nabízí pro zákazníky, kteří si chtějí zvolit konfiguraci dle svých představ, maximální flexibilitu. Pro ty, kteří takové lůžko nepotřebují, nabízí Ixeo T velké volitelné okno Skyroof XL Premium s elektrický ovládáním posuvu a nepřímým osvětlením.
Světlo hraje v novém Ixeu T důležitou roli, takže novinka přináší i novou koncepci celkového osvětlení. Pro jemné osvětlení interiéru nebo jeho celkové vysvícení je použito mnoho přímých i nepřímých světelných zdrojů. Volba zůstává pouze na náladě.

Přečtěte si také:  Etrusco rozšiřuje nabídku polointegrovaných vozidel na základech Renault Master

Bürstner Ixeo T

Uvnitř Ixeo T nezaostává za pověstí značky. Bürstner byl vždy známý svým kvalitním nábytkem, pohodlným sezením a atraktivním designem čalounictví. Nový design má i podlahová krytina. Dvojitá podlaha s odkládacími prostory, propracovaná skleněná skříňka v kuchyňce nebo roletové žaluzie Vario v ložnici jsou praktické detaily, které dělají každý den na cestě ještě pohodlnějším.

Čtyři půdorysy

V této modelové řadě jsou k dispozici čtyři půdorysy. Zatímco Ixeo T 690 G nabízí samostatné podélně lůžka, důmyslnou toaletu Vario a kompaktní rozměry, model T 728 G se samostatnou sprchou je trochu prostornější.

Ixeo T 720 disponuje samostatnou toaletní částí umístěnou v zadní části, před kterou je dvojice samostatných lůžek. Trojici doplňuje model T 736 s velkou manželskou postelí a dvojicí lavic umístěných proti sobě. Ty je možné snadno a rychle přeměnit na dvě sedadla s bezpečnostními pásy.

Přečtěte si také:  Nové polointegrované Rapido C03 s kompaktními rozměry a dostatkem prostoru

 

Foto: Bürstner

Bürstner GmbH & Co. KG

Bürstner je značka v mainstreamovém segmentu, která vyrábí obytné automobily, obytné dodávky a karavany. Bürstner je známý zejména harmonickým bydlením, funkčnosti, komfortem a moderním vzhledem. Bürstner GmbH & Co. KG sídlí v německém městě Kehl na západě Bádenska-Württemberska. Spolu s druhým výrobním závodem v alsaskem Wissembourgu (F) je součástí skupiny Erwin Hymer Group.

Domovská stránka výrobce: www.buerstner.com

Další informace k dispozici na naší stránce: Bürstner

Inzerce – prodej, pronájem, koupě vozidel Bürstner

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!