Bürstner ještě před začátkem uvedení modelové řady 2020 prezentuje svůj nový polointegrovaný automobil, kompaktní Lyseo M. Tímto vozem se řadí mezi další výrobce, kteří pro své modely využívají Mercedes-Benz Sprinter. I s novým základem si obytný automobil zachovává rysy typické pro značku: harmonický design, ergonomické řešení a inteligentní využití prostoru. Bürstner je na svůj vnitřní design náležitě hrdý, proto bude nové Lyseo M od začátku dodávány pouze v provedení „Harmony Line“.

Burstnet Lyseo M Harmony Line

Na začátek se dvěma půdorysy

Lyseo M je od počátku k dispozici se dvěma půdorysy, 660 a 690G. Model 660 nabízí v zadní části velkou francouzskou postel, v obývací části je možné volitelné spouštěcí lůžko. Vozidlo podle výbavy pak může nabídnout čtyři místa pro komfortní spaní. Model 690G je určen pro dvě osoby. Samostatné podélné lůžka je však možné dovybavit dalším rozkládacím lůžkem. Společným základním prvkem pro oba typy je nová vstupní část. Vnitřní uspořádání je velmi prostorné, poskytuje dostatečnou volnost pohybu jako v obytném, tak i sanitárním prostoru. Přístup do zadní části je pohodlnější díky širšímu průchodu, který je dosažen novým skříňovým systémem. K optimálnímu průchodu přispívá i kuchyň s velkým pracovním stolem (cca 103 cm) a Flexo koupelna (122 cm). Nově vyvinutá toaletní místnost s otočným umyvadlem nabízí zvětšený prostor pro sprchový kout. Velká kuchyně může být ny přání vybavena sporakem s troubou. Interiéru dominují kvalitní materiály a speciální design. Nové je i střešní okno Skyroof XL, jehož prostřednictvím je během dne vnitřek ještě prostornější a jasnější. Skyroof XL však není možné v kombinaci se spouštěcím lůžkem. Večerní a noční atmosféru zpříjemňuje nepřímé LED osvětlení.

Burstnet Lyseo M Harmony Line

Základ Mercedes-Benz Sprinter

Bürstner Lyseo M Harmony Line se s délkou do 7 metrů řadí mezi další kompaktní modely výrobce. Vozidlo s celkovou hmotností do 3,5 t je dlouhé 6,99 metru, široké 2,32 a vysoké 2,99 metru. Díky základu Mercedes-Benz 414 CDI s řadou asistenčních systémů zajistí pro posádku jízdní komfort na vysoké úrovni. Pomoci tomu má i volba manuální nebo automatické převodovky, zadní pohon a rovná podlaha po celé délce interiéru. S nově vyvinutými zadními světly si Lyseo M vytváří svou vlastní tvář. Jeho cena na německém trhu začíná na částce 66.900 €*.

Foto: Bürstner

* Výrobcem doporučená maloobchodní cena založená na prodejních cenách v zemi výrobce. Ceny v jiných zemích se mohou lišit v důsledku konverze měny a DPH, poplatků a dovozních cel specifických pro danou zemi. Aktuální ceny poskytují místní prodejci.

Bürstner GmbH & Co. KG

Bürstner je značka v mainstreamovém segmentu, která vyrábí obytné automobily, obytné dodávky a karavany. Bürstner je známý zejména harmonickým bydlením, funkčnosti, komfortem a moderním vzhledem. Bürstner GmbH & Co. KG sídlí v německém městě Kehl na západě Bádenska-Württemberska. Spolu s druhým výrobním závodem v alsaskem Wissembourgu (F) je součástí skupiny Erwin Hymer Group.

Domovská stránka výrobce: www.buerstner.com

Další informace k dispozici na naší stránce: Bürstner

Inzerce – prodej, pronájem, koupě vozidel Bürstner

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!