Výrobce obytných dodávek Flowcamper z Hagenu přidal do své rady Max novou variantu, kterou se přidává k trendu, kdy výklopná střecha není doménou pouze kempinkových minivanů. Obytná dodávka založená na vozidle Mercedes-Benz Sprinter bude od příštího roku k dispozici také s výklopnou pop-top střechou.

Flowcamper Max je díky přídavné posteli s rozměry 1,20 metru a 1,95 metru vhodný pro rodiny s dětmi. Jak je u výrobce zvykem, pravé dřevo lze nalézt také v horní části. K dispozici je také USB zásuvka a na požádání i otvor na teplo z naftového ohřívače vzduchu.

Rozmístění interiéru u modelu Max je klasické a obohacené o hodně praktických řešení. V základně je Max tříprostorový, vybavený výsuvnou kuchyní včetně 40 l kompresorové chladničky INDEL Marine s mrazničkou, posuvného nerezového dřezu a odnímatelného plynového sporáku s dvěma hořáky. Kompaktní kuchyň s velkým počtem pracovních ploch umožňuje rychlý přístup k ledničce zevnitř i zvenku. Velká skříň od podlahy po strop nabízí velkorysý úložný prostor. Pod příčným lůžkem o rozměrech 120 x 185 s dostatkem úložného prostoru je umístěna skříňka s prostorem pro dvě 5 kg plynové láhve a zásuvka na čerstvou vodu.

Přečtěte si také:  EIA 2024: Obytná dodávka Globe-Traveller Falcon 2Z ovládla kategorii Overall Concept Van

Základem vozidla je Mercedes-Benz Sprinter v karosářské verzi L2, dlouhé 5,92 m s rozvorem 3,66 m a výšce H2. Ceny modelu Flowcamper Max s výklopnou střechou začínají na částce 78 000 eur.

Více info: flowcamper.de

Foto: Flowcamper

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.