Hobby Optima Premium T65 HGQ ve specifikaci pro rok 2018

0

Modely Optima od německého výrobce obytných automobilů Hobby vynikají obecně pěknými liniemi a dynamickým tvarem. Výrazný design modelů Premium není jediný, který poukazuje na exkluzivitu. Dalším výrazným prvkem je samostatný interiéru jako celek. Typ T65 HGQ je vůz určen pro manželské páry.

Zadní část tvoří ložnice s centrálně umístěnou manželskou postelí o rozměrech 190 x 138 cm. Před ložnicí se nachází toaletní část se samostatným sprchovým koutem. Kuchyňský pult je ve tvaru písmene L, stejně jako pohodlné sezení v přední části automobilu. Spouštěcí lůžko (201 x 113 cm) dle nás poskytne pohodlí spíše pouze pro jednu osobu, ne, ne dvěma než udává výrobce. Navíc při spuštění zabírá celou plochu přední části automobilu a zasahuje do celé šířky vstupních dveří. Spíše bychom jej používali jako nouzové lůžko.

Přečtěte si také:  Nová řada Mobilvetta Krosser s jedinečným stylem a koncepcí luxusu

Celkový pocit z interiéru je velmi dobrý a snadno se na něj zvyká. Použité materiály jsou na výborné úrovni a barevná kombinace je velmi příjemná. Celkově je Hobby Optima Premium velmi povedený polointegrovaný automobil, který nabízí skvělé jízdní vlastnosti a pohodlí nejen na cestách, ale hlavně při trávení volných chvil na výletech a dovolených, ať už je to kdekoliv a v jakémkoliv ročním období.

Podvozek a motor: Fiat Ducato, 2.3 l – 130 Multijet II (130 k), EURO6
Délka: 7060 mm
Šířka. 2330 mm
Výška: 2845 mm
Max. přípustná hmotnost: 3500 kg
Počet míst k sezení: 4
Počet míst na spaní: 4
Cena: od 67.560 €

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.