Lehká, kompaktní a prostorná. Díky těmto hlavním vlastnostem je nejoblíbenější obytná nástavba společnosti Tischer ideálním společníkem pro páry a ty, kteří milují aktivní trávení volných chvil. Interiér budí pozornost řadou komfortních prvků.

Jako příklad lze uvést interiérovou výšku 1,95m, centrální sedací skupinu, kterou lze snadno přeměnit na ložnou plochu 198 x 111 cm a rozměrné lůžko s rozměry 198 x 150 cm. Moderní čalounické tkaniny a závěsy vytvářejí příjemné vnitřní klima.

Tischer Trail / Box

Model Trail / Box 200 se se svou délkou 365/367 cm hodí zejména pro pick-upy s prodlouženou nebo dvojitou kabinou. Vhodnými vozidly tak jsou Ford Ranger, Isuzu, Land Rover Defender, Mitsubishi, Fiat, Mercedes, Nissan, Toyota Hilux a VW Amarok.

Přečtěte si také:  Winnebago modernizací obytné dodávky Revel prodloužil její soběstačnost

Konstrukce nástavby

Samotnou nadstavbu charakterizuje moderní sendvičová konstrukce s 30 milimetrovou pevnou pěnovou izolací a 3 mm hrubým vnitřním obložením z překližky. Venkovní hliníková membrána nabízí na výběr různé designové varianty a barvy. Boční dvojitá okna Seitz a střešní okno bez tepelných mostů jsou vybaveny moskytiérou a zatemněním. Vchodové dveře s oknem mají bezpečnostní zámek.

Tischer Trail / Box 200

Nástavba je opatřena z venku přístupným prostorem pro dvě plynové láhve o objemu 5 kg. Čistá voda je zajištěna ze dvou 15 litrových nádob umístěných pod podlahou. Hmotnost vybavené nástavby je 522 nebo 540 kg (Box nebo Trail).

Prostorná a pohodlná

Interiéru dominují světlé barvy dekoru nábytku, jehož moderní povrch poskytuje minimální péči. Pracovní deska a stůl mají zvýšenou odolnost proti mechanickému poškození. Centrální sedací skupina s možností lůžkovém úpravy má 8 cm tlusté kvalitní pěnové čalounění.

Přečtěte si také:  Terracamper mění přestavbou Tecrawl Mercedes-Benz třídy G na obytný terénní automobil

Tischer Trail / Box 200

Příjemnou atmosféru vytvářejí závěsy na oknech, LED osvětlení a plynové topení Truma VarioHeat Eco. Kuchyňka je vybavena sporákem se třemi hořáky s elektrickým zapalováním a umyvadlem „Nirosta“. Celý tento nerezový blok je možné zakrýt skleněným krytem. Chladnička Dometic RM 8401 (12V / 230V / plyn) s objemem 90 litrů má oddělený mrazící box.

Tischer Trail / Box 200

Pro vylepšení a individuální přizpůsobení si interiéru nabízí Tischer spoustu doplňků a výběr z moderních látek v trendových barvách. Prázdnou nástavbu Box 200 je možné získat za 13.913 Eur a Trail za 14.974 Eur. Zařízená se standardní výbavou je k dispozici za 23.582 Eur (Box) nebo 25,488 (Trail).

Fotogalerie

 

Info: www.tischer-pickup.com

Foto: Tischer

 

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!