SpaceCamper dodává individuální kempingové příslušenství a vestavby pro minibusy od Volkswagenu již dvanáct let. Nyní chce společnost z Darmstadtu nabídnout svůj první sériový model Limited, který by měl přijít na trh letos v červnu. Použitím vlastních, již dobře známých prvků SpaceCamper a standardních sériových součástí VW, má být Limited cenově výhodnější a dostupnější.

Kempingový minibus je vybaven střešní stanovou nástavbou, kterou Volkswagen používá v modelech California. Lůžko s komfortním roštem má v této nástavbě rozměry 120 x 200 cm. Patentovaná zadní lavice, která poskytuje místo pro tři osoby, obsahuje Isofix úchyty pro dvě dětské sedačky. Lehká lavice přináší zároveň nejrychlejší montáž a demontáž zadních sedaček značky. Po vyjmutí lavice je SpaceCamper vhodný jako Transporter o objemu až 9000 litrů. SpaceCamper LimitedLůžko se rozkládá po celé šířce vozidla, plocha ležení měří přibližně 165 x 205 cm. Po jeho bocích je místo na závěsné odkládací kapsy. Další úložný prostor je zajištěn zásuvkami pod sedadly a skříňkou, která je součástí vyklápěcího stolu. Její vrchní část poskytuje prostorově úspornou kuchyňku. Vedle ní se nachází kompresorový chladicí box.SpaceCamper Limited

Přečtěte si také:  Dreamer s novou značkou představil také kempingový minivan City Camp

SpaceCamper Limited má pro nezávislé napájení standardně dvě vestavěné baterie. Kromě toho je samozřejmostí externí napájecí přípojka. Stěny v prostoru pro cestující jsou zcela izolovány, což zajišťuje dobrou ochranu proti chladu a teplu. Ze dvou shrnovacích stěn umístěných v zadních výklopných dveřích je možné vytvořit uzavřený prostor např. pro odkládání věcí nebo jako prostor pro sprchu, která je součástí vozidla.

SpaceCamper Limited

SpaceCamper Limited je poháněn 2.0 litrovým TDI motorem. Cena vozu je stanovena na 59.900 €. Mezi bohatou výbavou lze nalézt klimatizaci, nezávislé topení nebo zadní kameru. K automobilu je možné objednat i další doplňkové příslušenství VW.

Foto: SpaceCamper

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!