Carado přichází s novými půdorysy a pro rok 2020 doplňuje svůj sortiment dvěma novými modely T 338 a I 338. Vozidla s kompaktní délkou menší než sedm metrů mají stejný půdorys, který zahrnuje nejpopulárnější a nejprodávanější vlastnosti obytných automobilů současnosti: dvě samostatné podélně lůžka a kuchyň v tvaru L.

I přes kratší délku najdeme v nových modelech všechny prvky standardního vybavení. Lůžka v zadní části mohou být jednoduše přeměněny na velkou odpočinkovou plochu. Pomocí polstrování vloženého mezi lůžka vznikne manželská postel o šířce interiéru vozidla. Další místo na spaní je ve formě spouštěcího lůžka v obytné části. A tady je rozdíl mezi integrovaným a polointegrovaný vozidlem. Integrovaný I 338 má lůžko nad sedadly kabiny standardně zabudované, zatímco polointegrovaný model T 338 má spouštěcí lůžko volitelné a za příplatek.

Carado T 338

Za jídelním koutem a sezením, které tvoří lavice a otočné sedadla kabiny řidiče, se nachází kompaktní kuchyň s dřezem a samostatným plynovým sporákem. Naproti kuchyni, vlevo od vstupních dveří, se nachází lednice s poloviční výškou.
Šatní skříň umístěna mezi kuchyňským blokem a lůžkem je také záměrně vysoká jen do poloviny. Interiéru poskytuje přímou linku, výsledkem čehož je velkorysý pocit z prostoru. Vrchní skladovací plochu tak lze použít například k umístění kávovaru, konvice apod.

Přečtěte si také:  Camper Van CV590 4x4, první obytná dodávka Carado s pohonem všech kol

Aby bylo využití prostoru optimální, Carado ve srovnání s jinými půdorysy mírně upravil i další detaily. Od modelového roku 2020 je použito nové kování, zrcadlo u vchodových dveří a nepřímé osvětlení. Nové je umístění ovládacího panelu. Zásuvky USB si tentokrát našli místo na opěradle sedadla. A ještě na závěr, všechny modely Carado budou od roku 2020 postaveny na základě Fiat Ducato.

Carado T 338 (2020)

  • Cena: od 44.399 Euro 
  • Celková hmotnost: 3,5 t 
  • Délka x Šířka x Výška: 6,96 x 2,32 x 2,90 m 
  • Doporučený počet osob: 2 (+2) 
  • Rozměry lůžka: 190 x 80 cm; 200 x 80 cm; volitelné spouštěcí lůžko: 195 x 140 cm

Carado I 338 (2020)

  • Cena: od 52.999 Euro 
  • Celková hmotnost: 3,5 t 
  • Délka x Šířka x Výška: 6,98 x 2,32 x 2,93 m 
  • Doporučený počet osob: 2 + 2 
  • Rozměry lůžka: 190 x 80 cm; 200 x 80 cm; spouštěcí lůžko: 200 x 150 cm
Foto: Carado

Carado GmbH

Pod značkou Carado vycházejí dobře promyšlené obytné automobily, dodávky a obytné přívěsy s příznivým poměrem ceny a výkonu. Vozidla přesvědčí praktickou a solidní funkčností, kvalitou „made in Germany“ a moderním designem s inteligentními detaily. Zároveň se vyznačují nejen svojí spolehlivostí a bezpečností, ale také komfortem a všestranností. Carado je značka pro rodiny, páry a pro všechny, kdo hledají domov na cestách, místo, kde se dobře cítí a pro jejichž cestování hraje mimořádnou roli.
Carado GmbH je německá společností patřící do skupiny Erwin Hymer Group.

Domovská stránka výrobce: www.carado.com

Další informace na naší stránce: Carado

Inzerce – prodej, pronájem, koupě vozidel Carado

Přečtěte si také:  Carado T457 se sezením tváří v tvář doplňuje novou generaci polointegrovaných vozů

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.