Trávit volný čas s rodinou a přáteli je důležité. Výrobce obytných vozidel Dreamer myslel i na tuto známou věc a představil model Living Van. Když vkročíte dovnitř, objevíte interiér plný pohodlných a funkčních obytných prostor. Toto kempingové vozidlo je ideální pro společné chvíle s rodinou, zda se jedná o čas využitý během chladných večerů, při snídani nebo společenských hrách. Prostorný obývací pokoj to umožňuje.

Vysoká střecha a sklopná postel

Francouzský výrobce Dreamer, patřící do skupiny Rapido, připravil vozidlo s extrémně přizpůsobitelným interiérem, kde díky rozkládacímu lůžku najdou pohodlí čtyři lidé. Přední společenský prostor má klasické uspořádání, typické pro obytné dodávky. Sezení je tvořeno otočnými sedadly řidiče a spolujezdce, dvojice sedadel tvořících lavici na levé straně a stůl s přídavnou otočnou deskou. Interiér se však přece jen v jednom liší. Ve vysokém polyesterovém stropě H3 je ukryto dvojité lůžko 190×130 cm. Sklopné lůžko, aby neomezovalo pohyb je dostatečně vysoko uložené. Jeho sklopení a příprava na spánek zabere jen minimum námahy a času.

Přečtěte si také:  Exkluzivní van VEO Grand Escape 4×4 na bázi Mercedes-Benz Sprinter do každého terénu

Koupelna s patentovaným šatním systémem

Kuchyňský pult je klasicky umístěn na pravé straně v prostoru dveří. Po novém je samostatný nerezový dřez s lesklým černým krytem, chromovou baterií s keramickou kazetou. Sporák s dvěma hořáky již není součástí dřezu, ale je oddělen. Na boční stěně vpravo od sporáku se nachází jeho kryt, který v složené poloze může plnit funkci rozšířené pracovní desky. Naproti kuchyňskému pultu má své místo 90 litrová kompresorová chladnička s mrazákem.

Aby bylo zajištěno soukromí, přední a zadní sekci lze oddělit přepážkou, která je součástí koupelny. Té je vyhrazena prostřední část vozidla po celé šířce. Na pravé straně je umístěna místnost s obdélníkovým umyvadlem a kazetovou toaletou, na pravé straně je samostatná sprcha. Té dominuje patentovaný šatní systém MODUL’SPACE®. Toaletní část vytváří soukromý prostor s velkorysými rozměry a funkčním vybavením. Pro optimalizaci skladování je vybavena novou vysokou skříňkou, dostatkem výklenků, držákem na ručník a pohár.

Přečtěte si také:  Populární Hymer Grand Canyon S je po komplexní modernizaci ještě atraktivnější

Obývací pokoj pro každou příležitost

Nejdůležitější část v tomto modelu je zadní část, která nabízí sezení ve tvaru U. Ta se jednoduchým způsobem dá přeměnit pomocí výsuvných roštů na pohodlnou postel o rozměrech 1855 x 1645 mm. Pod celým tímto prostorem se nachází dvojitá úložná podlaha. Zvětšení úložné kapacity nabízejí prostory pod lavicemi a skříňky umístěné podélně pod stropem. Přes zadní dveře je navíc přístupná venkovní sprcha s teplou a studenou vodou.

Základ pro tento zajímavý obytný van poskytl Fiat Ducato Heavy L4H3 s délkou 6,36 m a výškou 2,88 m. Standardně pohon zajišťuje 2,3 l Euro 6d-temp motor o výkonu 140 koní. Volitelné jsou k dispozici motory o výkonu 160 a 180 k. Všechny lze kombinovat se 6-stupňovou manuální nebo 9-stupňovou automatickou převodovkou.

Přečtěte si také:  Camper Van CV590 4x4, první obytná dodávka Carado s pohonem všech kol

Výrobce:  Dreamer

Model:  Living Van

Více info: www.dreamer-van.fr

Foto: Dreamer

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.