Na letošním Caravan Salonu v Düsseldorfu předvede Renault novou formu luxusního kempování prostřednictvím studie Hippie Caviar Hotel. Renault Design si vybral pro tento účel nový Renault Trafic, aby představil život se vším prostorem, komfortem a modularitou, které jsou potřebné pro pohodlné kempování. Plně elektrický obytný vůz nabízí širokou škálu komfortních funkcí a zároveň představuje pohled na první Renault Trafic s plně bateriovým napájením, jehož debut je naplánován na rok 2022.

Design je inspirován pokoji v 5-hvězdičkovém hotelu, který je bohatý na sofistikované přírodní materiály. Palubní deska s ratanovým efektem je vyztužena koženými doplňky. Použití materiálů, jako je exotické dřevo, přírodní vlákna (len a vlna) a rostlinné materiály přirozeně doplňují charakter studie. Odstín „Washi“, podobně jako japonský papír, dodávají architektonický a současný styl. Barvy a materiály ztělesňují optimismus a svobodu 60. let minulého století, kdy bylo cestování ponořeno do světa vzrušujících, relaxačních, svěžích, ale kontrolovaných barev.

Přečtěte si také:  Volkswagen California 6.1 Last Edition - poslední edice před novou generací Californie

V interiéru dvoubarevně lakovaného předváděcího vozu se v oblasti řidiče nacházejí materiály v zeleném tónu, zatímco zadní část v salonku je stříbrno šedá. Na palubě vozu je se nachází manželská postel 1,45 x 1,95 metru, kterou lze vysunout z kabiny mimo vozidlo. Pohled na hvězdnou oblohu poskytuje terasa nacházející se na střeše vozidla, která je přístupná pomocí výklopného vnějšího žebříku. Terasa je vybavena nízkým konferenčním stolkem a dvěma rozkládacími křesly.

Renault chce pro svůj Hippie Caviar Hotel zároveň nabízet i neobvyklé služby mobility. Nejradikálnější vlastnost však není s vozem vůbec spojena. Jde spíše o velký „logistický kontejner“, který lze podle přání doručit na jakékoliv parkovací místo. Obsahuje plnohodnotnou koupelnu, sociální zařízení a nabíjecí stanici. Online objednávky je možné přímo vybavit prostřednictvím concierge služby, pomocí které je možné objednávky dopravit dronům přímo na terasu vozidla.

Přečtěte si také:  Mercedes-Benz modernizuje Třídu V se zaměřením na luxus, Marco Polo získává nový design a výbavu

Renault představí předváděcí automobil Hippie Caviar Hotel na autosalonu v Düsseldorfu, který se začne 27. srpna 2021, spolu s kempingovým vozidlem Estafet z roku 1977.

Foto: Renault Group

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!