Rodinný automobil Itineo SLB700

Itineo přichází do roku 2018 nejen s novým designem a konstrukcí Itineo Life, ale i s jednou zaujívavou novinkou, která potěší hlavně milovníky rekreačních vozidel určených pro rodiny s dětmi. Nový rodinný obytný automobil SLB700 je vybaven v zadní části samostatným dětským pokojem Kiddy-Neo. Zvláštností této části je její vnitřní uspořádání. Při vstupu po levé straně se nachází dvojice podélných lůžek (palanda 2x 80×195 cm) s variabilním uspořádáním. Toto uspořádání umožňuje měnit velikost úložného místa, garáže. Na pravé straně jsou umístěny křesla se skládacím stolem. Tato sestava může sloužit jako jídelna, resp. po složení jako další lůžko. Navržený interiér tím dává prostor pro 2 až 3 dětí. Na zadní stěně mezi lůžky a křeslem se nachází velká šatní skříň.

Přečtěte si také:  Restyling integrovaných a polointegrovaných obytných vozů Laika řady Ecovip

Rodinný automobil Itineo SLB700

Před dětským pokojem je k dispozici samostatný sprchový kout a umyvadlo s toaletou. Celá tato část je uzavíratelná ze dvou stran, z dětského pokoje a z kuchyňky. Kuchyňka je dostatečně velká s dresem ve tvaru L a chladničkou o objemu 142 litrů. Obývací prostor zpříjemňuje pohodlná lavice do L, křeslo u vstupních dveří a otočné kapitánské křesla řidiče a spolujezdce. Spouštěcí dvojlůžko v přední části kabiny nabízí pro klidný spánek dostatečné rozměry 140×190 cm.

Vozidlo je v základě vybaven čtyřmi sedadly určenými pro jízdu, za příplatek je ho však možné vybavit pátým sedadlem s bezpečnostním pásem. Automobil dlouhý 6,99 m nabízí celkem 7 míst pro sezení a 5 pro spaní.

foto: itineo

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!