Autostar zůstal věrný svým hodnotám a tradicím, které oceňují jeho příznivci obytných automobilů a připravil jarní limitovanou edici dvou nových modelů Celtic Edition. Oba modely kombinují interiér s příjemnou obývací částí a ložnicí s centrální manželskou postelí.

Zároveň se jedná o první integrované a polointegrované modely s centrálním lůžkem, jejichž délka se pohybuje na úrovni sedmi metrů. Celtic Edition Spring Series polointegrálneho modelu P693LC a integrovaného modelu I693LC mají rekordní délku 7,09 m. V podstatě je to o 30 a více cm, jak bývá u vozidel s tímto uspořádáním zvykem.

Keltská edice si zakládá na vybavení
Už původní vybavení automobilů je dost jako bohaté. Patří sem například klimatizace, dvojitý airbag, tempomat s omezovačem rychlosti, 175 litrová lednička, velká garáž apod. Autostar nyní oběma modelům přidal slušný balíček vybavení, které obsahuje multimediální centrum s 6,2 „dotykovým panelem, CD / DVD / MP3 přehrávačem s USB a Bluetooth, couvací kameru, solární panel 120W, záclony, 4m markýzu, 19“ LED televizor s anténou apod. Všechny doplňky v hodnotě 5000 Eur jsou fakturovány za symbolické 1 Euro.

Přečtěte si také:  Speciální edice s prémiovou výbavou – Hymer Free S Blue Evolution na podvozku Mercedes-Benz

Ceny 59990 € za P693LC a 66900 € za I693LC jsou na úrovni nižších modelů 690LC bez bohatého vybavení. Za tuto cenu je k dispozici pouze limitovaná série 100 kusů.

Foto: Autostar

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!