Integrovaný obytný automobil Chausson Exaltis pro rok 2019

0
Francouzský výrobce obytných automobilů Chausson vybavil svou nejvyšší třídu integrovaných vozidel Exaltis pro rok 2019 všemi svými klíčovými inovacemi. Interiér nabízí vynikající komfort pro optimální prožití dovolené a současně poskytuje vysokou míru pohodlí při jízdě. Inovativní řešení Smart Lounge se tentokrát nevyhnulo ani velkým modelům. Design exteriéru zůstává věrný značce.

Vozidla Chausson modelové řady Exaltis pro rok 2019 nabízí výrobce ve verzi s dvojicí podélných lůžek nebo centrálním manželským lůžkem. Obě verze je nadále možné mít v délce 6,99 m nebo 7,47 metru.

Dvoulůžkové provedení vyniká lůžky širokými 90 cm, manželská postel má na šířku úctyhodných 160 cm. Při delších verzích je použit patentovaný systém Smart Lounge, kdy každá ze dvou lavic může být jednoduše a rychle přeměněna na komfortní sedadlo určené pro jízdu. Všechny modely jsou opatřeny výkonným vytápěním 6000 W s možností ohřevu při jízdě, samostatným sprchovým koutem, LED osvětlením, AES ledničkou a vyhřívanou garáži se zásuvku 12/220 V.

Přečtěte si také:  Kompaktní integrovaný vůz Le Voyageur Eterna LV7.0 GJF

 

Foto: Chausson

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!