Společnost Hymer GmbH & Co. KG se i po ohlášeném odložení Caravan Salonu 2020 v Düsseldorfu rozhodla letos zrušit účast na největším veletrhu karavaningu na světě. Kromě Caravan Salonu se toto rozhodnutí týká i všech ostatních velkých událostí, které se letos konají v celé Evropě. Zdravotní rizika spojená s pandemií koronaviru zásadně změnily podmínky účasti na významných událostech v tomto roce.

„Zdraví našich zaměstnanců, zákazníků a obchodních partnerů je naší nejvyšší prioritou. Opatření, která budou pandemií koronaviru COVID-19 pokračovat i v příštích měsících, znemožní uvolněnou atmosféru a důkladné rozhovory mezi lidmi. Byly by tím ovlivněné vysoké standardy, které společnost Hymer klade při poradenství a poskytovaných službách,“ vysvětluje Christian Bauer, prezident společnosti Hymer GmbH & Co. KG. „Proto kromě Caravan Salonu rušíme účast i na všech ostatních veletrzích a velkých akcích, které se v roce 2020 mají konat v celé Evropě.“ Toto rozhodnutí bylo přijato dohodou v rámci celé skupiny Erwin Hymer Group.

Přečtěte si také:  Fit Your Camper 2024, první veletrh příslušenství pro obytná vozidla karavany a volný čas

„Jsme přesvědčeni, že díky silné síti prodejců a našim rozsáhlým digitálním službám a platformám budeme moci v následujících měsících nadále nabízet našim zákazníkům produktový zážitek, který je stejně emotivní jako informativní,“ dodává Christian Bauer. Komplexní opatření, která byla přijata k zajištění bezkontaktních konzultací a zvýšené využívání inovativních digitálních platforem a formátů, zajistí, aby společnost Hymer byla schopna poskytovat služby zákazníkům v bezpečném prostředí. „To znamená, že přijímáme udržitelný a slibný přístup, který nejen klade základy pro náš budoucí úspěch, ale který je jasně zaměřen i na zajištění bezpečnosti všech zúčastněných.“

Mezi značky skupiny s více než 1200 evropskými obchodními partnery patří výrobci obytných automobilů a karavanů Bürstner, Carado, Crosscamp, Dethleffs, Eriba, Etrusco, Hymer, Niesmann+Bischoff, Laika, LMC a Sunlight.

Zdroj: TZ, Foto: Hymer

Hymer GmbH & Co. KG

Hymer je od svého založení v roce 1957 pojmem v obytných automobilech a karavanech a ztělesněním prémiových obytných aut vyrobených v Německu. Je jedním z nejstarších a nejvíce inovativních výrobců karavanů a obytných automobilů v Evropě. Pilířem společnosti jsou čtyři divize: Hymer Motor Caravans, Hymer Camper Vans, Eriba Caravans a Hymer Original Parts.
Výraz „Obývák na kolech“ není pro Hymer pouze fráze. Obytné auta odrážejí přesně to, co od nich zákazníci očekávají. Vynikající kvalitu, komfort, kvalitní vybavení a nejvyšší úroveň bezpečnosti. To vše se nabízí již jako standard. Obytné vozy jsou standardně vybaveny rozsáhlými bezpečnostními prvky. Kromě toho se mohou zakazníci vždy spolehnout na komplexní škálu služeb. Společnost je nejen pozoruhodná svou dlouhou tradicí a vášní pro mobilní bydlení, ale je také jedním z předních výrobců v prémiovém sektoru díky vysokým standardům kvality a neustálým inovacím.
Hymer GmbH & Co. KG je součástí skupiny Erwin Hymer Group SE.

Domovská stránka výrobce: hymer.com

Další informace jsou k dispozici na naší stránce: Hymer

Inzerce – prodej, pronájem, koupě vozidel Hymer

Přečtěte si také:  Hymer představuje na CMT 2024 nové kompaktní uspořádání Hymer ML-T 570

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!