V půlce roku 2018 můžeme očekávat příchod nové generace modelu Mercedes-Benz Sprinter. Vozidla nabídnou celou řadu různých variant s cílem uspokojit všechny požadavky, kladené hlavně na dodávková vozidla, včetně rekreačních. Model pravděpodobně nebude velmi vzdálen od konceptu Vision Van, představeného v září loňského roku.

Mercedes-Benz Sprinter 2018 - oficiálni obrázek

Současná generace, jejíž podobu známe od roku 2013, dostane nástupce poměrně brzy. Značka s třícípou hvězdou ve znaku uvolnila oficiální obrázek podoby nového sprinter, který je zajímavě sportovně a dynamicky stylizovaný. Mercedes-Benz tak dává najevo, že s nasazením moderních technologií ve sféře vozidel dodávkového typu to myslí vážně. Firma se zároveň netají tím, že nové automobily mají být silně zaměřeny na elektriku a získají i nové funkce. Ze začátku vozidla budou jistě pohánět dieselové motory, později se má objevit i elektrický pohon.Takže se můžeme těšit na efektivnější motory a nasazení většího počtu elektronických bezpečnostních systémů.

 

Foto: Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Group AG je jednou z celosvětově nejúspěšnějších automobilových společností. S Mercedes-Benz AG je skupina jedním z předních světových dodavatelů osobních automobilů vyšší kategorie a prémiových dodávek.
Zakladatelé společnosti, Gottlieb Daimler a Carl Benz, se zapsali do historie vynálezem automobilu v roce 1886. Mercedes-Benz jako průkopník automobilového inženýrství považuje formování budoucnosti mobility bezpečným a udržitelným způsobem za motivaci i povinnost. Společnost se proto nadále zaměřuje na inovativní a zelené technologie, jakož i na bezpečné a špičkové vozy, které uchvátí a inspirují.

Domovská stránka výrobce: mercedes-benz.com

Další informace jsou k dispozici na naší stránce: Mercedes-Benz

Inzerce – prodej, pronájem, koupě vozidel Mercedes-Benz

Přečtěte si také:  Crosscamp Base X se základem Mercedes-Benz Vito 4×4: první model značky s pohonem všech kol

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.