Blaupunkt představí návštěvníkům veletrhu CMT 2020 pět nových produktů. V Stuttgartu budou poprvé k vidění tři nové 2-DIN autorádia série Camper, konkrétně modely Camper 590 DAB, 690 DAB a 790 DAB. Zároveň společnost Blaupunkt představí pro karavanisty i dvě nové couvací kamery.

Blaupunkt series 790

Nové autorádia Blaupunkt kombinují atraktivní design, intuitivní koncept ovládání a množství funkcí. Vybaveny jsou dotykovým TFT displejem s rozměry 6,75 palce, digitálním tunerem DAB +, analogovým tunerem Blaupunkt Codema IV, technologií Bluetooth 4.2, systémem hands-free a mnohými rozhraními. Multimediální centra nabízejí různé možnosti personalizace a připojení mobilních zařízeních, pomocí Apple CarPlay nebo Android Auto. Samozřejmostí je možnost připojení se k zadní kameře nebo k ovládání na volantu. Pro radost mnoha karavanistov jsou autorádia dodávány včetně instalační sady pro Fiat Ducato, Citroen Jumper a Peugeot Boxer.

Blaupunkt RVC 3.0

„RVC 2.0“ a „RVC 3.0“ jsou dvě nové automobilové zadní kamery, které jsou v současnosti k dispozici pouze v 12 V verzi. Díky svým výkonným CCD senzorem, infračerveným LED diodám pro optimalizaci obrazu a širokému úhlu záběru, poskytují jasný a velkorysý výhled i ve špatných světelných podmínkách.

Více info: blaupunkt.com

Foto: Blaupunkt

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.