Prémiovou řadou Elegance jsou integrovány obytné automobily v segmentu nejvyšší a střední ceny, které společnost Bürstner uvádí na trh. Základem je Mercedes-Benz s pohonem předních kol. Díky své exkluzivní výbavě a inovativním řešením přináší do světa karavaningu značné nadšení.

Elegance: nová vlajková loď v automobilové flotile Bürstner

Už samotný exteriér je nositelem představy prémiového obytného auta podle firmy Bürstner. Elegance zájme pohonem předních kol Mercedes-Benz spojeným s osvědčenou dvojitou vyhřívanou podlahou Bürstner. Inteligentní, integrovaný koncept dvojitého dna umožňuje nakládání z obou stran vozidla a bezbariérové ​​nakládání a vykládání plynových lahví.

Interiér je také plný inovací. Začíná to kabinou řidiče, která je vybavena nově navrženou zvedací postelí. Elektricky ovládané lůžko se v kabině spouští směrem k čelnímu sklu, čímž vytváří více místa v prostoru na sezení. Toto nové inovativní řešení je dalším příkladem toho, proč patří Bürstner do popředí v tomto segmentu.

Bürstner Elegance

Obývací a spací část se vyznačuje moderním designem interiéru, kterému dominují bílá, béžová a černá barva. Optimální využití prostoru a rozsáhlá výbava jsou ve společnosti Bürstner samozřejmostí. Zvláštní zmínku si však zaslouží mimořádně speciální příslušenství: magnetické držáky. Kvalitní křišťálové pohárky nebo plastové kelímky lze připevnit prakticky na jakýkoliv povrch pomocí magnetického proužku nebo pružné podložky vyrobené z kovové nano-gelové podložky. S tímto inteligentním úložným systémem nedochází k chrastění a jejich převrácení.

Přečtěte si také:  Sofistikovaný Bürstner Copa na novém podvozku přináší větší komfort bydlení

Kromě toho, že je Elegance uživatelsky přívětivý, představuje důležitou inovaci v oblasti udržitelnosti. Využívá nový toaletní systém šetřící zdroje iNDUS od společnosti Thetford, který filtruje šedou vodu, ošetřuje ji sanitárním přísadami a pak ji používá na splachování toalet. Systémem lze prodloužit soběstačnost pro dvě osoby až na jeden týden. Informace o stavu vody se přitom dají zobrazit v reálném čase přímo na mobilním telefonu. Více o technologii Indus si můžete přečíst zde.

Kromě toaletního systému iNDUS využívá Elegance další novinku, Bürstnerem vyvinutý konvertor zápachu. Gel na vodní bázi vyrobený z éterických olejů se pomalu a rovnoměrně šíří vzduchem, dlouhodobě váže nepříjemné zápachy a zároveň vyzařuje jemnou vůni.

Dva půdorysy

Modelová řada Elegance je k dispozici se dvěma půdorysy (910 G, 920 G), z nichž každý využívá všechny výše uvedené výhody. Kromě zvedacího lůžka má model 910 G dvě samostatné podélně postele, zatímco model 920 G disponuje manželskou postelí.

Přečtěte si také:  Bürstner Delfin je zpět, tentokrát jako obytná dodávka na bázi Renaultu Master
Bürstner Elegance I 910 G
Bürstner Elegance I 910 G
Bürstner Elegance I 920 G
Bürstner Elegance I 920 G

Nová vlajková loď Bürstner spojuje všechny odborné znalosti výrobce do jednoho vozidla. Elegance představuje nejnovější úspěch společnosti dokonalou kombinací elegance, inovace a výkonu. Tento obytný vůz poskytne svým majitelům na cestách zcela nový pocit svobody a pohodlí. Ceny pro německý trh začínají na částce 116.900 Eur.

Bližší technické informace o řadě Elegance pro modelový rok 2021 a její galerii přineseme po jejich zveřejnění výrobcem.

Foto: Bürstner

Bürstner GmbH & Co. KG

Bürstner je značka v mainstreamovém segmentu, která vyrábí obytné automobily, obytné dodávky a karavany. Bürstner je známý zejména harmonickým bydlením, funkčnosti, komfortem a moderním vzhledem. Bürstner GmbH & Co. KG sídlí v německém městě Kehl na západě Bádenska-Württemberska. Spolu s druhým výrobním závodem v alsaskem Wissembourgu (F) je součástí skupiny Erwin Hymer Group.

Domovská stránka výrobce: www.buerstner.com

Další informace k dispozici na naší stránce: Bürstner

Inzerce – prodej, pronájem, koupě vozidel Bürstner

Přečtěte si také:  Habiton by Bürstner získal cenu iF Design Award 2024

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.