V souvislosti s velkou poptávkou, rozšiřuje výrobce luxusních obytných automobilů Niesmann+Bischoff modelovou řadu Arto o pět modelů s novým vnitřním uspořádáním. Kuchyň a pohovka, která standardně obsahuje tříbodový bezpečnostní pás, jsou za sedadlem řidiče v jedné linii. Na druhé straně je umístěno sedadlo, které může být na přání přeměnitelné na čtvrté cestovní sedadlo. Uspořádání, které výrobce nazývá „Face-to-Face“ nabízí více prostoru a svobodu pohybu v přední části vozidla.

Niesmann+Bischoff Arto "Face-to-Face"

Útulnost a velkorysost

Nová varianta vnitřního uspořádání, která je ideální pro cestování ve dvojici, vytváří otevřený a příjemný pocit bydlení. Vzhledem k vyvýšené rovné podlaze bude mít i domácí mazlíček dostatek prostoru k pohybu a odpočinku. Současně bylo optimalizováno i kuchyňské vybavení. K dispozici jsou tři zásuvky srovnatelné s vlastnostmi modelu Arto 88 B. Ve spodní vyšší zásuvce je například možné umístění jednolitrových lahví na výšku.

Niesmann+Bischoff Arto "Face-to-Face"

Manželská postel nebo samostatná lůžka

Od konce března je možné objednat půdorysy Niesmann+Bischoff Arto 77 E, 85 E, 88 E a 88 EK se samostatnými lůžky nebo 88 LF s manželskou královskou postelí. Jednotlivé modely je možné získat na přání s rovnou kuchyňskou linkou a rovnými pohovkami místo obvyklého L uspořádání. Samozřejmě bez příplatku. Tato varianta byla dosud určena výhradně pro model Arto 79 R, který je u kupujících velmi oblíbená a požadovaná klasika.

Niesmann+Bischoff Arto "Face-to-Face"
Foto: Niesmann+Bischoff

Líbil se Vám článek?

Dejto to najevo a kupte naši redakci kávu.
Podpořte ji peněžitým darem bankovním převodem na účet
2400806950 / 2010
nebo naskenujte QR kód s údaji k platbě. Výši částky si určete sami. Děkujeme!