Laika představila modelovou řadu Kosmo Emblema se sedmi přesvědčivými půdorysy založenými na základě vozidla Fiat Ducato s výkonem 140 koní. Opět ukazuje, jak přesvědčit veřejnost vnitřními hodnotami a pozoruhodnými vnějšími atributy. Řecký původ slova „Emblema“ doslova znamená „Co bylo vloženo“. Při vývoji nového modelu Kosmo Emblema se výrobce soustředil na vložení Laika-DNA do těchto vozidel a jejich zapojení se k odkazu společnosti.

Laika Kosmo Emblema

Portfolio Kosmo Emblema sestává ze čtyř polointegrovaný vozidel s celkovou délkou 6,95 m (209) a 7,41 m (509, 509 L a 512). Ke standardnímu vybavení těchto modelů patří dvě lůžka, dodatečně je možné přidat další tři. Modelovou řadu doplňují i ​​tři integrované obytné automobily Emblema 909 E, 909 LE a 912 E. Shodně mají celkovou délku 7,41 m a mohou se pochlubit čtyřmi lůžky ve standardní výbavě, přičemž lze dodatečně přidat ještě jedno.

Laika Kosmo Emblema

Standardní vybavení modelové řady Kosmo Emblema zahrnuje i antikondenzační stěnu do obývacího pokoje a zadní ložnice, nástěnné skříňky s vnitřními policemi, zásuvky a koše s automatickým měkkým zavíráním a šatní skříň s automatickým osvětlením. Pro zajištění maximálního komfortu jsou vozidla vybavena elektrickým systémem nejnovější generace, který zahrnuje přímé a nepřímé víceúrovňové vnitřní LED osvětlení.

Přečtěte si také:  Laika modelem H 1409 završuje obnovu integrovaných vozů řady Kosmo

Interiérový nábytek „Noce Italiano“ vytváří v celém vozidle atmosféru Dolce Vita, koberec v kabině zaručuje maximální komfort. V koupelně je otevírací okno, roleta a moskytiéra, zatímco sprcha je kompletně vybavená dřevěným roštem. Při pohledu zvenčí Kosmo Emblema přesvědčí svým vnějším designem, specifickou grafikou Laika Emblema a chromovými prvky.

Laika Kosmo Emblema
Foto: Laika

Laika Caravans SpA
Italský výrobce obytných automobilů s 50letou historií společnosti má s jejich stavbou bohaté zkušenosti. Typický, čistý italský design zvenčí i zevnitř činí modely značky Laika atraktivními. Jako dceřiná společnost německé skupiny Erwin Hymer Group chce přesvědčit i jejich praktičností a solidností. Designéři Laika vědí, jak chytře zkombinovat formu a funkci elegantním způsobem. Modelová řada vozů Laika se pohybuje ve středním až vyšším cenovém segmentu.

Domovská stránka výrobce: www.laika.it

Další informace jsou k dispozici na naší stránce: Laika

Inzerce – prodej, pronájem, koupě vozidel Laika

Přečtěte si také:  Modernizací zařadila Laika modelovou řadu Kosmo do nové generace svých obytných automobilů

Líbil se Vám článek?

Naši redakci můžete podpořit peněžitým darem
v jakékoliv výši bankovním převodem na účet:

2400806950 / 2010

QR kód obsahuje údaje k platbě, výši částky si určete sami.